Wat er over mij gezegd wordt

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 17
Olaide Anjorin

Marketeer aan Taiwan University

Wat me echt bijbleef van Kevin is hoeveel verandering hij in absurd weinig tijd kan laten gebeuren. Hij begrijpt menselijk gedrag, gewoontes, waarom je dingen doet en gebruikt dit allemaal om jou sneller resultaat te geven. In een paar maand tijd stond ik verder dan in het laatste jaar, allemaal dankzij Kevin. Samen met Kevin zoekten we uit wat ik graag deed en vonden zo iets dat ik ermee kon doen. Dankzij zijn tools en technieken blijf ik mezelf vooruit duwen, zelfs vandaag nog.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 1
Eric Verhelst

Plant Director bij TE Connectivity

Een van de dingen die ik opmerkelijk vond aan Kevin was zijn vermogen om aandachtig naar zaken buiten zijn vakgebied te luisteren, deze te begrijpen en dan te gebruiken om verandering te weeg te brengen. Het maakt echt niet uit in welk veld je zit, Kevin neemt de tijd om je situatie te begrijpen, komt erachter waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en tilt jou én je organisatie naar nieuwe hoogtes.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 10
Kei Balleza

Stewardess

Mijn leven was volledig reactief. Ik liet me in het rondsmijten.. maakte me zorgen.. was bang voor wat kon gebeuren en hield mezelf tegen. Kevin veranderde dit: hij leerde me om voorbereid te zijn op het slechtste scenario en zo alle stress achter me te laten. Hij toonde me hoe ik proactief kan zijn. Kevin vertelde me dat er altijd wel iets kan gebeuren dat tegenslaat maar alles hangt af van hoe jij er mee omgaat.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 2
Steeven Garrusc

Personal Trainer bij SMART FITNESS

Toen ik Kevin een paar jaar geleden voor het eerst ontmoette, wist ik niet goed wat ik van hem moest denken. Ik was dubbel zijn leeftijd. Maar toen ik hem bezig hoorde, wow. Hij bewoog me tot actie.. liet me inzien dat ik excuses maakte en niet meer mocht wachten. Ik moest doen, zei hij. Tot op vandaag blijft hij me verbazen. Hij liet me steeds inzien wat ik verkeerd deed, steunde me wanneer ik wou opgeven en bracht me naar het niveau waar ik nu ben. Kevin, ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb. Echt waar. Bedankt!

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 15
Ollie Blanchard

Financieel Analist

Als je ergens mee worstelt, zeg het tegen Kevin. Of 't nu gaat om productiviteit, goals, uitstellen, niet uit je bed geraken, meer motivatie of wat 't ook is, hij weet 't op te lossen. Bij mij was 't voornamelijk meer doen in minder tijd, zonder uit te stellen en minder tijd verspillen. Hij gebruikte tools om me bij te sturen. Vooral de "accountability moments" en de followups vond 'k nuttig. Dan word je namelijk constant geconfronteerd met jezelf.. en excuses hebben geen zin bij Kevin. Hij stelt harde deadlines en volgt streng op.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 14
Tudor Davys

Econoom aan Wharton University

Na heel lang te studeren en een beetje vast te geraken in mijn dagelijkse doen, wist ik 't niet meer. Wat wou ik? Waar was ik? Ik zat vast. Kevin stelde voor om me te helpen naar mijn dromen toe te leven, maar wist ik eigenlijk wel wat die waren? Ik zei het hem en hij begreep het. Dankzij Kevin zag 'k dat ik alles kan doen wat ik wil. En dat er altijd een weg is.. hoe zwaar je 't ook hebt. Samen stelden we een jaarplan op en stond hij klaar bij elke stap. Maandelijkse analyses, aanpassingen waar hij ze nodig vond. Kevin was er voor me. Elke keer opnieuw.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven (2)
Jason Murray

Legal Advisor bij Prudential Financial

Ik was erg sceptisch over coaching. "Ik heb toch helemaal geen motivatie nodig", dacht ik. Maar Kevin vertelde me dat het helemaal niets met motivatie te maken heeft. Het gaat om gaan naar waar je echt wilt gaan. Zoals Kevin zei: "Iets waar je niet tevreden over bent? Verander het!" Hij bekeek mijn doelstellingen, zag waar ik geen vooruitgang boekte, confronteerde me, stelde samen met mij een plan van aanpak op, stuurde me bij en duwde me steeds verder. Elke keer dat we spraken, had hij nieuwe suggesties voor me. Hij is proactief en behaalt resultaat.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 18
Sayan Chattopadhyay

Computer Scientist

Kevin leerde me meer uit mijn dag halen en liet me mijn prioriteiten identificeren. Het is makkelijk om veel te doen zonder productief te zijn. Hij zei "hack away at the inessentials" en liet me zo mijn week doornemen. Alles wat me niet lag, niet bijdroeg of overbodig was, moest ik verwijderen. Het voelde wel raar aan. Dan opnieuw beginnen met niets en 1 per 1 dingen toevoegen. Hij gaf me een app om mijn dagelijkse activiteiten bij te houden en ik moest dagelijks een overzicht doorsturen. Zo stond hij me dag na dag, week na week en maanden later nog steeds bij om te maken dat ik mijn dagen en tijd beter gebruik. Echt knap.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 12
Benjamin Sweeney

Retail Associate bij DV8

Kevin neemt al zijn tijd voor je. Hij weet dat om je te kunnen helpen, hij eerst alles moet weten over je. De eerste 2 weken was er weinig actie, voornamelijk gesprekken. Hij stelde me heel de tijd vragen en nam notities. Dan opeens belde hij me op en zei hij dat ik klaar was voor de volgende stap. Ik was verrast want we hadden 2 dagen terug nog gebeld en de volgende afspraak was pas de volgende week. Hij vroeg me of ik nu op dit moment tijd had en we praatten nog zeker voor een anderhalf uur. Op zijn website staat er "uren worden niet bijgehouden" en "enkel resultaten tellen", dat is echt zo. Zijn coaching stopt niet.

Ook meer uit je leven halen?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend gesprek?
Ik luister naar je verhaal en denk alvast met jou mee.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 8
Sanjay Aerts

Marketeer bij W!scan

Kevin heeft een sterke overtuigingskracht. Zelfs wanneer je zelf niet in iets gelooft, hij slaagt erin om je toch te laten geloven. Zijn gedrevenheid en ingesteldheid hebben een zware impact op je en dragen heel veel bij tot je persoonlijke groei en verbetering.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 8 (2)
Guyllian De Beule

Managing Director bij GMG Media

Kevin staat er gewoon echt. Hij is aanwezig, in alles wat hij doet, volledig. Kevin snapt hoe de wereld draait en hij weet hoe hij resultaten kan behalen. Dit past hij vervolgens allemaal toe in alles wat hij doet en zo slaagt hij erin om mensen écht positief te transformeren.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 6
Tim De Coninck

Executive Consultant bij AUSY

Kevin heeft één doel: jou helpen te veranderen en zo meer uit je leven te halen. Opgeven kent hij niet. Obstakels? Kevin vindt een weg. Tegenslag? Hij blijft kalm, analyseert en herbegint vanaf nul. Het was zeer indrukwekkend om hem aan het werk te zien.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 13
Carlos Mendes

Medewerker bij TE Connectivity

Kevin heeft zijn hart in de juiste plaats. Hij houdt altijd rekening met je, wat je wilt en hoe je op iets zou reageren. Deze empathie is belangrijk wanneer je mensen wilt helpen. Hij helpt je echt groeien en maakt een impact op je. Kevin heeft een drang om mensen naar hun potentieel te doen opleven. Het is echt persoonlijk voor hem. Je kan het bijna een persoonlijke missie noemen. Hij gaat er echt voor.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 3
Cormac Friel

Sales Manager

In alles wat hij doet, toont Kevin wat hij waard is. En dat merk je echt. Met zijn kennis, ervaring en tools brengt hij je steeds naar een hoger niveau. Keer op keer! Zelfs als je het niet vraagt, toch gaat hij het proberen. Elke keer geeft hij je nieuwe suggesties. Soms verplicht hij je zelfs om een boek of een artikel te lezen en helpt hij dan deze om te zetten in de praktijk. Zijn aanpak werkt.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 5
Hannes Deconinck

Magician bij Anthony Holt Illusions

Soms wanneer alles goed en vlot gaat, vergeten we al eens stil te staan en alles te evalueren. Dit kan ervoor zorgen dat je vergeet waar je heen gaat en of het wel in de juiste richting is. Hierbij helpt hij je echt enorm. Kevin gaat eerst je huidige situatie grondig analyseren en dan kijken of je wel écht wilt waar je naartoe streeft. Dit is vaak confronterend, maar ook ontzettend waardevol.

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 18 (2)
Tomás Tchalkian

Student aan Birmingham University

Bij elke stap herinnerde Kevin me er aan dat ik een marathon loop en niet een sprint. Soms wanneer ik resultaten wil, ben ik te veel gefocust op de korte termijn. Hij toonde me hoe ik me op de lange termijn moet richten. Hij haalde dit voorbeeld aan: "neem nu voeding en studies, als je vandaag gezond eet, ga je morgen afvallen? Nee. Als je vanavond een heel boek studeert, weet je morgen alles al dan? Nee. Waarom focus je nu dan wel op de korte termijn?".

Anders met Sanders Coaching Consultancy Verandering Invloed Kracht Neem Controle Ik wil meer uit mijn leven 4
Carl Whelpdale

Safety Consultant bij CEDREC

Het beste vond ik Kevin zijn "no size fits all" aanpak. Hij spendeert heel wat tijd om je beter te begrijpen, je te analyseren en.. je zwaar te confronteren.. soms tot frustratie toe (lacht), maar het leidt wel altijd tot resultaat. Hij probeert alles te personaliseren aan jou, om je in zo weinig mogelijk tijd te helpen. En het lukt hem ook. Soms denk je "dat gaat niet werken" en geloof je er zelf niet volledig in.. maar Kevin laat het je doen en.. het werkt.