Blijvende resultaten

Wat was de laatste keer dat je iets vergat? Je sleutels, iets wat je las? Het is menselijk, maar wel ergelijk. Daarom zorg ik voor blijvende resultaten lang nà jouw traject.

✔ Resultaatgericht
Oplossingen waarmee je zélf aan de slag kunt, gewoontes afleren, vooruitgang meten en naar je doel streven.

✔ Tot het werkt...
Obstakels? Die brengen we in kaart en lossen we op. Lukt het nog steeds niet? Dan zoeken we het uit en sturen we bij tot het wél werkt. Opgeven ken ik niet!

Ik ben er bij elke stap

Ooit al iets gekocht en dan urenlang in een handleiding moeten zoeken? Hatelijk toch? Wel, dat wil ik voorkomen. Daarom ben ik er bij elke stap van de weg.

✔ Kritische intake
Om te weten wat jij écht nodig hebt, luister en stel ik gerichte (vaak confronterende) vragen. Jij staat centraal.

✔ Geen one size fits all aanpak
Elk traject bij mij is uniek: want jij bent niet zoals anderen. Daarom personaliseren we alles aan wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.

Ik ga voor resultaat

Ooit al moeten betalen voor iets dat het eigenlijk totaal niet waard was? Geen prettig gevoel, toch? Dat vind ik ook. Geld- en tijdverspilling, neen, neen!

✔ Uren worden niet bijgehouden
Er is maar één iets dat telt: welke resultaten wij elke week opnieuw behalen en hoeveel vooruitgang we boeken.

✔ Voortdurende ondersteuning
Geven van oplossingen en dan je "je plan laten trekken", daar doe ik niet aan. Wekelijkse sessies, bijsturing, en onverwachts contact: ik sta altijd klaar.

Ik word (te) persoonlijk

Iemand die meer kan of wil... moet ik helpen. Potentieel niet verwezenlijken, dat doet mij afschuwelijk veel pijn.

✔ Mijn persoonlijke missie
Het is mijn persoonlijke missie om je te helpen meer te bereiken, controle te nemen en het leven te leiden dat jij voor ogen hebt. Niet wat anderen jou opleggen.

✔ Al mijn energie
Al mijn energie en tijd gaat naar het bereiken van jouw resultaten. Ik zoek steeds uit hoe ik je beter help, stimueler en naar het volgende niveau duw.

Marathon, geen sprint

Als ik je vraag: 1 euro nu of 1000 euro volgende maand, wat zeg je dan? Hetzelfde geldt voor je persoonlijke groei.

✔ Plan van aanpak
Nu, vandaag, vanavond! Door alles snel te doen, gaat kwaliteit verloren. Met een plan van aanpak sturen we bij en verliezen we het einddoel niet uit het oog.

✔ Gericht op lange termijn
Rekeningen betalen, verantwoordelijkheden nakomen, deadlines behalen... de focus ligt te vaak op de korte termijn. Ik help je met een plan op termijn.